ES ES SÜPER LİG'E ÇIKAR MI?

Ligin bitimine sadece dört karşılaşma kaldı. Eskişehirspor için Final Four diyebileceğimiz bu süreçte, bir soru şehrin duvarlarında yankılanıyor "Eskişehirspor Süper Lig’e yeniden çıkacak mı?"

ES ES SÜPER LİG'E ÇIKAR MI?
29 Nisan 2017 Cumartesi 16:36

ESKİŞEHİRSPOR’UN AVANTAJLARI NE?
  Eskişehirspor dışarıdaki 12 puanın tamamını alabilecek bir potansiyele sahip. Kalan 4 karşılaşmadan ikisini kendi seyircisi karşısında oynayacak olan Kırmızı Şimşekler, alınan son galibiyet ile inancı kırbaçladı. Kalan dört haftada bu inanmışlık Kırmızı Şimşekler’in en önemli avantajı. Öte yandan dört haftada hedef kovalayan sadece bir takım ile mücadele edecek olan Kırmızı Şimşekler’in ilk iki için mücadele eden diğer takımların fikstürüne bakıldığı zaman ciddi bir avantajı da bu kulvarda bulunuyor.   Eskişehirspor son dört haftada sırasıyla Samsun, ile içerde, Denizlispor ile deplasmanda, BŞ Gaziantep ile içerde ve Altınordu ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
 ESKİŞEHİRSPOR’UN DEZAVANTAJLARI NE?
Eskişehirspor ile başlayan her cümle parasızlık ile devam ediyor. Ancak girilen yol artık parasızlık dahil hiçbir sorunun aşılamayacağı türden değil. Daha doğru bir ifade ile bu noktadan sonra her türlü sorun bir şekilde aşılmalı. Eskişehirspor’u kent sahiplenecekse bundan daha iyi bir zaman olamaz. Bu yüzden Eskişehirspor’un en önemli dezavantajı olarak ekonomi ilk sıraya yerleşiyor. Bir diğer dezavantaj ise sezon boyunca “Süper Lig’e çıkmalıyız” baskısı. Bu baskıyı motive edici bir unsur olarak kullanmak büyük önem taşıyor, aksi durumu düşünmek bile istemeyiz. Bu noktada camianın tüm futbolcuları koşulsuz sahiplenmesi gerekiyor.
ESKİŞEHİRSPOR TÜM MAÇLARINI KAZANABİLİR Mİ?
Neden olmasın? Eskişehirspor sezonun ilk yarısında sergilediği vasat futbol ile son dört haftada oynayacağı rakiplerinden 3’ünü yenmeyi başarmış, Denizlispor karşısında ise şok bir mağlubiyet almıştı. Es Es’e düşen ilk yarıda gösterdiği başarıyı bir tık yukarı taşımak. Rakiplerin durumu göz önüne alınırsa Eskişehirspor’un 4’te 4 yapma ihtimali bir hayli yüksek.
ES ES SÜPER LİG’E ÇIKAR MI?
Bu saten sonra Süper Lig’e çıkmamak daha zor. Ama topun yuvarlaklığı, futbolun şansı göz ardı edilemiyor. Herkesin merakla beklediği sorunun  sezon sonunda cevaplanma olasılığı bir hayli yüksek.  
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.