Sivrihisar Eğitim Vakfı'nın iftar programına yoğun katılım

Sivrihisar Eğitim Vakfı Atışkan Otel’de iftar programı düzenledi. İftar programına Eskişehir siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra çok sayıda Sivrihisarlı katıldı.

Sivrihisar Eğitim Vakfı'nın iftar programına yoğun katılım
19 Nisan 2022 Salı 13:02

Sivrihisar Eğitim Vakfı’nın Atışkan otelde verdiği iftar programı, yoğun bir katılım ile gerçekleştirildiği gözlemlenirken Başkan Bekir Kalır iftar programına katılanlara teşekkür ederek, SEV’in 2021’de gerçekleştirdiklerini, 2022 hedeflerini aktardı.



Kalır, “Yapılan iftar programına Ramazan ayının en güzel özelliklerinden biri olan birlik ve beraberlik ve kaynaştırıcı ruhumun sergilendiği yemekte Ak Parti, CHP,MHP Eskişehir milletvekilleri, belediye Başkan ve yardımcıları aynı masada buluşmaları takdirle karşılanmıştır. İftar programımıza katılan tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.