YARIYIL TATİLİ ÖZDİLEK’TE ÇOK KEYİFLİ

Özdilek Eskişehir Alışveriş Merkezi, yarıyıl tatiline özel çocuklara keyifli ve bir o kadar eğlenceli etkinlikler hazırladı.

YARIYIL TATİLİ ÖZDİLEK’TE ÇOK KEYİFLİ
18 Ocak 2019 Cuma 11:51

Okulların tatile girmesiyle çocuklar Özdilek AVM’de çok eğlenceli ve eğitici etkinliklerle zaman geçirecekler. 19-27 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan Taş Devri Macerası’nda çocuklar mağara boyama, tırmanma duvarı, hedef vurma, zeka oyunları ve atölye çalışmalarına katılabilecek. 28 Ocak -3 Şubat tarihlerinde ise Eğlenceli Bilim Dünyası etkinliği gerçekleştirilecek. Bilimgösterileri, çılgın profesör yaratıcı dramaçalışması, atölye çalışmalarıile çocuklar hem eğlenecek hem öğrenecek. 

Yarıyıl tatili boyunca her gün 14.00-19.00 saatleri arasında 4-12 yaş grubunun katılacağı etkinlikler ücretsiz olarak gerçekleşecektir. Çocuklar yarıyıl tatilini Özdilek Eskişehir AVM’nin düzenleyeceği eğlenceli etkinliklerle dopdolu geçirecekler.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.