VENEDİK VE PORSUK MÜZİK İLE BULUŞTU

Eskişehir’in kültürel gelişimine büyük katkı sağlayan Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, müziğin evrenselliğini muhteşem bir konser ile Eskişehirlilere sundu. ‘Venedik’ten Porsuk’a’ konserinde İtalyan ezgileri ile Türk ezgileri buluştu.

VENEDİK VE PORSUK MÜZİK İLE BULUŞTU
09 Aralık 2017 Cumartesi 12:43

Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen konserde konuk tenor sanatçısı Ömer Türkmenoğlu performansı ile Eskişehirlileri büyüledi. Orkestra Şefliğini Musa Göçmen’in yaptığı konserde Senfoni, İtalyan folk ve halk müziğinin yanı sıra Eskişehir Zeybeği, Hanım Ayşe, Kahveyi Kavururlar ve Yol Üstünde Dikili Taş gibi Eskişehir’e ait ezgiler ile Eskişehirli sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Senfoni Orkestrası’nın gelecek programında ünlü flüt sanatçısı Massimo Mercelli sahne alacak. 15 Aralık Cuma günü saat 20.00’da Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda gerçekleşecek konserin biletlerinin gişelerinden ve internet üzerinden satışa çıktığını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, tüm sanatseverleri konsere beklediklerini ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.