Ünlü Sanatçı Leman Sam’dan termik santral tepkisi

Tepebaşı Belediyesi'nin davetlisi olarak konser veren Leman Sam, Termik Santral konusunda Eskişehir halkına seslendi.

Ünlü Sanatçı Leman Sam’dan termik santral tepkisi
29 Aralık 2017 Cuma 14:51

Tepebaşı Belediyesi’nin davetlisi olarak kentte gelen Ünlü sanatçı Leman Saman, dün akşam verdiği konserle Eskişehirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Sam, konserde Eskişehir’e yapılması planlanan termik santrale de dikkat çekti.  Sam, kalabalığa seslenerek, “Eskişehir’e yapılması planlanan kömürlü termik santral, şehrimizin sağlığını tehdit ediyor. Eskişehir’in havası, suyu ve toprakları kömürlü termik santralin zehri ile kirlenecek. Hayvanların, tüm canların sağlığı bozulacak. Bölgede oluşan doğal taş, lületaşı kalmayacak. Santralin Eskişehir’e ekolojik bakımdan telafi edilemez etkileri olacak. Bu durum nesiller arası adalete aykırıdır. Yaşadığımız bu topraklar geleceğimizdir, geleceğimize sahip çıkmalıyız. Eskişehir halkının bu konudaki duyarlılığını destekliyorum. Enerjimizi güneş ve rüzgar gibi temiz enerjiden sağlayalım. Tepebaşı Belediyesi’nin yaptığı gibi, yüzümüzü güneşe dönelim. Akıl var akıl. Güzel günler yakındır demek istiyorum. Hepimiz aynı anda dilersek, güzel günler yakın olur arkadaşlar. Hep birlikte istemiyoruz diye bağıralım; termik santral istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.