Senfoni orkestrasından muhteşem konser

Konuk solist olarak Nazik Rahmedova’yı sahnede ağırlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, klasik müziğin eşsiz eserlerini seslendirdiği konserde sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Senfoni orkestrasından muhteşem konser
10 Ekim 2022 Pazartesi 14:39

      Eskişehirlileri klasik müzikle buluşturmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, orkestra şefliğini Işın Metin’in yaptığı konserde konuk solist olarak Nazik Rahmedova’yı sahnede ağırladı.

      Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda (Opera) düzenlenen ve büyük ilgi gören konserde, Senfoni Orkestrası ve konuk solist Nazik Rahmedova tarafından dünyaca ünlü bestecilerin eserleri seslendirildi.

      Büyük ilgi gören konser sonunda izleyiciler, Senfoni Orkestrası’nı ve solist Rahmedova’yı uzun süre ayakta alkışladı. Düzenlediği birbirinden özel konserlerle büyük ilgi gören Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası,  klasik müzikle sanatseverleri buluşturmaya devam edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.