ÖZGÜR MUMCU KENT & KÜLTÜR SÖYLEŞİLERİ’NE KATILACAK

Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kent & Kültür söyleşileri devam ediyor.

ÖZGÜR MUMCU KENT & KÜLTÜR SÖYLEŞİLERİ’NE KATILACAK
29 Ocak 2018 Pazartesi 15:00

Şair Haydar Ergülen’in koordinatörlüğünde düzenlenen söyleşilerin Ocak ayı konuğu gazeteci/yazar Özgür Mumcu olacak.


Mumcu, Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi Oktay Ekinci Sahnesi’nde 1 Şubat Perşembe günü saat 19.30’da, “Edebiyat, Hayat ve Sanat” konulu söyleşide konuşacak ve Ergülen ile katılımcıların sorularını yanıtlayacak.


Ücretsiz olarak düzenlenen etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 230 22 16 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilecek.

Özgür Mumcu Kimdir?


1977 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babası, Türkiye’nin tanınmış gazetecilerinden olan ve 1993 yılında bir suikast sonucunda hayatını kaybeden Uğur Mumcu’dur. Annesi ise 23. Ve 24. Dönem CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Başkan Yardımcısı Gürdal Mumcu’dur. İlk adı Şinasi olan Özgür Mumcu, 1995 yılında Ankara Büyük Kolej’den mezun olmuştur. Daha sonra 2003 yılında Fransa’nın ünlü Sarbonne Üniversite’sinde Uluslararası Hukuk ve Uluslararası Örgütler Hukuku doktorası yaptı.
Özgür Mumcu 1 Ağustos 2014’ten bu yana Cumhuriyet Gazetesi’nde yazarlığa devam etmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.