Ödüllü oyuncu Tansu Biçer öğrencilerle bir araya geldi

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen söyleşi kapsamında oyuncu Tansu Biçer, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ergin Orbey Sahnesi’nde öğrencilerle buluştu.

Ödüllü oyuncu Tansu Biçer öğrencilerle bir araya geldi
19 Aralık 2017 Salı 10:39


Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü 2001 yılında bitirdikten sonra 2001/2002 sezonunda Tiyatro Anadolu'da oyuncu olarak da çalışan, günümüzde tiyatro aktörlüğünün yanı sıra çeşitli sinema, seslendirme, televizyon çalışmaları da yapan Biçer, Anadolu Üniversitesi’nde çok severek okuduğunu ve okuldan aldığı eğitimi değerli bulduğunu, ancak bunun bir “reçete” olarak düşünülmemesi gerektiğini ifade etti.

Sürekli keşfetmeye devam etmenin gerektiğini, kendi meslek hayatı da dahil olmak üzere bu meslekte ilerlemenin hep yeni bir şeyler arayarak kaydedildiğini belirten oyuncu soru ve cevap şeklinde ilerleyen söyleşide tiyatro öğrencilerinin hem oyunculukla hem de sektörle ilgili sorularını ve merak ettikleri konuları yanıtladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.