Galeriler bayramda kapalı olacak

Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı galeriler, Kurban Bayramı’nda ziyarete kapalı olacak. Galeriler, bayramdan sonra ise Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ziyarete açık olacak.

Galeriler bayramda kapalı olacak
28 Temmuz 2020 Salı 13:48

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs salgını ile etkin mücadele sürerken, Odunpazarı Belediyesi, yoğun ilgi gören galerilerini herhangi bir bulaşıya sebep vermemek için Kurban Bayramı’nda kapatma kararı aldı. Kurban Bayramı boyunca Tayfun Talipoğlu Daktilo Galerisi, Ahşap Eserler Galerisi, Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Galerisi, Lületaşı Galerisi, Sıcak Cam Atölyesi, Atatürk ile Bir Gün Galerisi (Yeşil Efendi konağı), Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu Kırım Tatar Galerisi ve Ataol Behramoğlu Kitaplığı ziyarete kapalı olacak.

GALERİLER BAYRAMDAN SONRA AÇILACAK

Kurban Bayramı sonrasında ise galeriler Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ziyarete açık olacak. Konu ile ilgili açıklama yapan yetkililer, ülkemizde koronavirüs vakalarının azaldığını ancak yine de tehlikenin tamamen geçmediğini vurguladı. Tarihi Bölgedeki galerilerin özellikle bayramlarda yoğun ilgi gördüğünü ifade eden yetkililer, her hangi bir bulaşıya sebep vermemek için Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı galerileri Kurban Bayramı’nda ziyarete kapatma kararı aldıklarını kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.