AK Parti Eskişehir Kadın Kolları’nda kongre süreci başladı

Normalleşme süreciyle birlikte AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları'nda kongre süreci başladı.

AK Parti Eskişehir Kadın Kolları’nda kongre süreci başladı
28 Temmuz 2020 Salı 13:54

İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, ilçe ziyaretleriyle birlikte çalışmalara hız verdi. Bu bağlamda; Seyitgazi, Sarıcakaya, Mihalgazi, Sivrihisar, Çifteler ve Alpu ilçelerini ziyaret eden Başkan Yalçın, kadın kollarında görev almak isteyen ilçe sakinleriyle görüşmeler gerçekleştirdi.

Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak ziyaretlere devam edeceklerini belirten Başkan Yalçın, "Kadın kollarımızda kongre sürecimize başladık. İlçelerimizi tek tek ziyaret ediyoruz. Seyitgazi, Sarıcakaya, Mihalgazi, Sivrihisar, Çifteler ve Alpu ilçelerimizi ziyaret ettik. Kadınlarımızın AK Parti’ye ve özellikle Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan ilgileri bizleri memnun etti. Burada kadın kollarımızda görev almak isteyen kadınlarımızla görüşmelerimizi ve değerlendirmelerimizi yaptık. AK sevdaya gönüllü, ülkesine ve milletine hizmet etmek için bende varım diyen kadınlarımızı arıyoruz. Bu davada makam ve mevki değil, gönüllük esastır. Önemli olan bu bayrak yarışında milletimize hizmet etmektir. Kongre sürecimizin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.