ESKİŞEHİR’İN ÇOCUK HALİ

Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi paydaşlığında gerçekleştirilen “Eskişehir’in Çocuk Hali ” adlı resim sergisi Espark AVM’de açıldı.  

ESKİŞEHİR’İN ÇOCUK HALİ
10 Haziran 2019 Pazartesi 16:35

Geçen yıl başlatılan proje kapsamında farklı ilkokullardan gelerek,  gözetmenler eşliğinde Eskişehir’i gezen çocuklar, izlenimlerini öykü, şiir ve resim olarak yansıttılar. Serginin açılış konuşmasını yapan proje katılımcısı öğrencilerden Asya Nur Ordu, Eskişehir Kent Konseyi ve TEGV işbirliği ile yürütülen çalışmada yer almaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Ordu “Burada sınırsız ve sonsuz bir dünyadayız. En önemlisi ise hayal gücümüzü kullanmayı öğreniyoruz.”dedi.

Daha sonra söz alan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi Müdürü Serpil Öztürk ise projeyi iki yıldır yürüttüklerini belirterek, önümüzdeki yıllarda da sürdürmek istediklerini belirtti. Kent Konseyi olarak çocuklara yönelik çalışmaların içinde bulunmaktan ve desteklemekten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ise “Projede emeği geçen Kültür Sanat Çalışma Grubumuz, TEGV yöneticilerimiz,  gönüllülerimiz, minik öğrencilerimiz ve velilerimize teşekkür ediyorum.”dedi. Akçasoy konuşmasının ardından projeye katkı sağlayanlara teşekkür belgesi takdim etti. Çocuk gözünden Eskişehir’in anlatıldığı sergi, 14 Haziran 2019’a kadar açık olacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.