HAMAMYOLU'NDA ÇAY 1 TL

Odunpazarı Belediyesi’nin ödüllü projelerinden Hamamyolu Caddesi, vatandaşların nefes almak için tercih ettiği yerlerin başında geliyor.

HAMAMYOLU'NDA ÇAY 1 TL
10 Haziran 2019 Pazartesi 16:52

Odunpazarı Belediyesi’nin ödüllü projelerinden Hamamyolu Caddesi, vatandaşların nefes almak için tercih ettiği yerlerin başında geliyor. Ulusal ve uluslararası arenada aldığı ödüllerle Eskişehir ve Türkiye’nin gururu olan Hamamyolu Caddesi, baharın gelmesi, ıhlamur ağaçlarının çiçek açması ile yeni çehresine kavuştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Hamamyolu Caddesi’nde mevcut masaların sayısı da artırıldı. Üstelik yeni masa ve sandalyeler ile daha çok vatandaşa hizmet veren cafelerde çaylar ekonomik krize ve zam yağmuruna rağmen 1 TL.

GELENEKSEL ÇARŞI ALIŞKANLIĞINI ÇAĞDAŞ MİMARİ ÖRNEKLERİYLE BİRLEŞTİRİYOR

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un ilk görev döneminde hayata geçirdiği Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri olarak ayrı bir referans değeri taşıyor. Eskişehir’in geleneksel çarşı alışkanlığını çağdaş mimari örnekleriyle birleştiren proje sayesinde hem Eskişehir insanı hem de Hamamyolu esnafı yeniden 30 sene önceki cazibe günlerine dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Kesintisiz yürüyüş alanları, modern çevre düzenlemesi, çevreye saygılı mimari doku, farklı ve modern çocuk oyun alanları, engelli bireylerin rahatlıkla kullanabildiği sanat köprüsü, dinlenme ve rekreasyon alanlarının yanı sıra tamamı Odunpazarı Belediyesi tarafından kar amacı güdülmeden işletilen hizmet birimleri ile Hamamyolu projesi Türkiye’deki birçok belediyenin kentsel dönüşüm projeleri için örnek teşkil ediyor.

HAMAMYOLU’NDA IHLAMUR AĞAÇLARI ÇİÇER AÇTI

Baharın gelmesi, ağaçlarının yeşermesi ile yemyeşil bir görünüme kavuşan Hamamyolu Caddesi, ıhlamur ağaçlarının çiçeklerini açması ile de buram buram ıhlamur kokmaya başladı. Vatandaşların gece-gündüz yoğun ilgi gösterdiği Hamamyolu Caddesi’nde yer alan cafeler dolup taşıyor. Odunpazarı Belediyesi, vatandaşların talebi üzerine Hamamyolu Caddesi üzerindeki sandalye ve masa sayısını da artırdı. Daha çok vatandaşa hizmet verecek olan cafelerde çay, krize ve zam yağmuruna rağmen 1 TL.  


Etiketler; #Hamamyolu #çay
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.