Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları yeni sezona doludizgin başlıyor

Tiyatro sezonuna 3 Ekim 2018 Çarşamba günü başlayacak olan Şehir Tiyatroları, yeni hazırlanan ve sahnelenmeye devam eden oyunlarından oluşan repertuarı ile sezona sıkı bir giriş yapmak için hazırlıklarını tamamladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları yeni sezona doludizgin başlıyor
02 Ekim 2018 Salı 13:45

Eskişehir’de izleyicisi ile buluşmak için gün sayan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları,3 Ekim 2018’de perdelerini açıyor. Yeni oyunların yönetmenleri Ümit Aydoğdu, İpek Atagün Gezener ve Mert Kırlak ile bir araya gelen Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Ali Eyidoğan yönetmenleri ve ekiplerini ayrı ayrı kutlayarak,“ Bol seyircili ve bol alkışlı bir sezon diliyorum” temennisinde bulundu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ali Eyidoğan; “Sezona 3 yeni oyunla başlamanın heyecanı var üstümüzde. Alanında ün yapmış birbirinden değerli genç yönetmenlerimizle kıymetli ve kendine özgü işlere imza atıyoruz. Sezon boyunca oynayacak oyunlarımıza daha yenileri eklenecek, eski repertuarımız devam edecek. Yeni sürpriz projelerimizle Eskişehirli tiyatro severleri şaşırtmaya devam edeceğiz.Yetişkin oyunlarımızın yanı sıra yeni çocuk oyunlarımız, hem yetişkin hem çocuk izleyicilerimiz için kukla oyunlarımız, bize ulaşamayan çevre köy ve ilçeler için mobil oyunlarımız sıradaki projelerimiz arasında. Ayrıca bu yıl ünlü tiyatro insanlarıyla Eskişehir halkını buluşturan Tiyatro Söyleşileri’ne başlayacağımızı da müjdelemek isterim.” diyerek düşüncelerini paylaştı.

Sezona birbirinden renkli ve farklı oyunlarla başlayacak olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları yetkilileri,  Ekim ayı biletlerinin tükenmek üzere olduğunu açıkladılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.