BİR SERGİ BİTTİ YENİSİ YOLDA

Filatelist Avukat Şükrü Kırdemir’in mayıs ayında Eskişehir Bahçeşehir Koleji Ortaokulu’nda UNESCO ASP.net Kardeş Okullar Ağı projesi kapsamında açtığı ve Türkiye’de nadir bulunan Yunus Emre Pul Koleksiyonu’nu sergilediği Pul Sergisi sona erdi.

BİR SERGİ BİTTİ YENİSİ YOLDA
02 Ekim 2018 Salı 13:55

Sergi nedeniyle Eskişehir Bahçeşehir Koleji Ortaokulu Müdürü İbrahim Taşdemir Av. Şükrü Kırdemir’e günün anısına bir plaket takdim ederek, teşekkürlerini sundu. Aynı zamanda Eskişehir Filatelistler Derneği Başkanı da olan, Filatelist Av. Şükrü Kırdemir de, İbrahim Taşdemir’e teşekkür ederek yeni serginin hazırlıklarının bitmek üzere olduğunu, çok kısa bir süre içinde, Atatürk ve Kurtuluş Savaşı temalı yeni bir sergiyi, yine Eskişehir Bahçeşehir Koleji’nde öğrencilerin ve velilerin görmesi amacıyla açacağını dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.