Miniklerden “Koca Çınarları” yalnız bırakmadı

Odunpazarı Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde kıdemli vatandaşları unutmadı. Dünya Yaşlılar Günü, Koca Çınar Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerle gün boyu kutlanırken, Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Emek Oyuncak Evi ve Kütüphanesi’nden çocuklar kıdemli vatandaşları ziyaret etti.

Miniklerden “Koca Çınarları” yalnız bırakmadı
02 Ekim 2018 Salı 14:01

Odunpazarı Belediyesi, kıdemli vatandaşlar ile ilgili çalışmalarını Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde sürdürüyor. Kıdemli vatandaşlar için ‘Koca Çınar Yaşam Merkezi’, ‘Sağlık Odunpazarı Belediyesi ile Evinizde’ (SOBE) ve ‘Yaşlı, Engelli ve Hastalar İçin Evde Banyo Hizmeti’ çalışmalarına devam eden Odunpazarı Belediyesi,  1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde de kıdemli vatandaşları unutmadı.

Koca Çınar Yaşam Merkezi’nde ‘Dünya Yaşlılar Günü’ nedeniyle gün boyu etkinlikler düzenlenirken, Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Emek Oyuncak Evi ve Kütüphanesi’nden çocuklar kıdemli vatandaşları ziyaret etti. Koca Çınarların ilk ziyaretçileri Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri oldu. Hazırladıkları tebrik kartlarını sahiplerine veren minikler, Koca Çınarların Dünya Yaşlılar Gününü kutladı. Çocuklarla birlikte oyunlar oynayan, şiirler okuyan Koca Çınarlar, duygu dolu anlar yaşadı. Koca Çınarların ikinci ziyaretçileri ise Emek Oyuncak Evi ve Kütüphanesi’nden çocuklar oldu. Yanlarında getirdikleri çikolataları Koca Çınarlara ikram eden çocuklar, daha önce hazırladıkları tebrik kartları ile Koca Çınarların gününü kutladı. Şiirlerin ve şarkıların okunduğu ziyaret keyif dolu anlara ev sahipliği yaptı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.