EFSANELER KONSERE GELİYOR

Türk Pop Müziği'nin efsane sesi Nilüfer 29 Ekim’de, yine Türk pop müziğinin efsane grubu MFÖ 31 Ekim’de Eskişehir’de konser verecek.

EFSANELER KONSERE GELİYOR
26 Ekim 2017 Perşembe 09:36

Sevilen , Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Eskişehir’e geliyor. Sanatçı 29 Ekim Pazar günü saat 20:00’de Atatürk Stadyumu’nda hayranlarıyla buluşacak.

31 Ekim’de 10’uncu yaşını dolduracak olan Espark Alışveriş Merkezi kuruluş yıl dönümünü muhteşem bir konserle kutlayacak. ECE Türkiye yönetimindeki Espark AVM, 10’uncu yaşını 31 Ekim 2017 tarihinde , Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan Türk Pop ve Rock müziğinin efsane grubu MFÖ konseri ile kutlayacak. 31 Ekim Salı günü saat 20:30 da başlayacak konser ücretsiz olup, isteyen herkes katılabilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.