DOĞU DEMİRKOL GÖSTERİYE GELİYOR

Doğu Demirkol tek kişilik gösteri ile Eskişehir’de sevenleriyle buluşacak.

DOĞU DEMİRKOL GÖSTERİYE GELİYOR
28 Kasım 2019 Perşembe 18:19

Yakın zamanda Güldür Güldür Show’daki stand up performansıyla ülkenin mizah gündemine oturan Doğu Demirkol, tek kişilik gösterisiyle Eskişehir’e geliyor. 

Vehbi Koç Kongre Merkezi’nin BKM Mutfak işbirliğiyle konuk ettiği Doğu Demirkol’un gösterisi 29 Kasım saat 20:30’da  Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Abiler Detected ve çeşitli fenomen videonun kahramanı komedyen, İstanbul ve farklı şehirlerdeki pek çok Açık Mikrofon ve komedi gecelerindeki performansıyla da adından söz ettirmeyi başarmıştı. Stand up gösterisinde kendi yaşamından ve bu topraklarda güldürü niteliği taşıyan her olaydan beslenen Doğu Demirkol, iddialı ve mütevazı duruşu arasındaki mizahi çizgide izleyicisinin karşısında olmaya hazırlanıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.