AVRUPA KOBİ HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

Vali Özdemir Çakacak, Avrupa Kobi Haftası etkinlikleri kapsamında, KOSGEB İl Müdürü Tarık Yılmaz ve beraberindekileri makamında kabul etti.

AVRUPA KOBİ HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK
28 Kasım 2019 Perşembe 18:29

Girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, gençlerin girişimciliğe teşvik edilmesi ve bu alanda yapılan faaliyetlerin anlatılacağı haftanın verimli geçmesini dileyen Vali Çakacak, nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hafta boyunca yapılacak etkinliklerden bahseden Yılmaz ise, KOBİ’lerin Desteklenmesi ve girişimciliğin özendirilmesi için 2009 yılından beri Avrupa KOBİ Haftası düzenlendiğini belirterek, “Bu kapsamda ülkeler her yıl Avrupa Komisyonu tarafından belirlenen bir hafta boyunca kendi seçtikleri temalar çerçevesinde Avrupa KOBİ Haftası'nın mantığına uygun etkinlikler düzenleniyor.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.