ÇOCUK FESTİVALİ’NİN 14. YILINDA REKOR KATILIM

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın düzenlediği 14. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali 25-31 Mayıs tarihleri arasında çocuklar ve gençlerle buluşuyor.

ÇOCUK FESTİVALİ’NİN 14. YILINDA REKOR KATILIM
08 Mayıs 2019 Çarşamba 15:54

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın düzenlediği 14. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali 25-31 Mayıs tarihleri arasında çocuklar ve gençlerle buluşuyor. 12 ülkenin katıldığı festival, Şehir Tiyatrosu’nun tüm sahnelerinde ve açık alanlarda tiyatro oyunları, dans gösterileri, müzik etkinlikleri ve atölyeler ile renklenecek. 
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bünyesinde, 14 yıldır düzenli olarak gerçekleştirilen Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali’nde, rekor bir katılımla dünyanın 12 farklı ülkesinden çocuk ve gençlik tiyatrosu örnekleri sergilenecek. 
25-31 Mayıs tarihleri arasında yapılacak festivalin bu yılki konuklarını Almanya, Avusturya, Brezilya, Bulgaristan, Çekya, Danimarka, Hırvatistan, İtalya, Hollanda, Romanya, Rusya ve Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen tiyatro toplulukları oluşturuyor. 
14. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali, 25 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’de, şehir merkezinde gerçekleşecek olan yürüyüş ile başlayacak. Yedi gün boyunca şehir tiyatrolarının tüm sahnelerinde ve açık alanlarda tiyatro oyunları, dans gösterileri, müzik etkinlikleri ve atölyeler ile devam edecek olan festival 31 Mayıs Cuma günü sona erecek. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.