Eskişehir SPX mağazasından Eskişehirspor'a destek

Eskişehir‘de hizmete giren ilk SPX mağazasında Eskişehirspor Kulübü yönetici, teknik ekip ve futbolcularının katılımıyla açılış etkinliği düzenleniyor

Eskişehir SPX mağazasından Eskişehirspor'a destek
08 Mayıs 2019 Çarşamba 16:02

Eskişehir‘de hizmete giren ilk SPX mağazasında Eskişehirspor Kulübü yönetici, teknik ekip ve futbolcularının katılımıyla açılış etkinliği düzenleniyor. Etkinlik,“Renklerimiz ortak, kalplerimiz bir” sloganıyla 8 Mayıs 2019 tarihinde 21:00–22:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Lider global markaların teknik ürünlerini Türkiye‘de doğa sporları tutkunları ile buluşturan SPX, Eskişehir‘de ilk mağazasının açılışını gerçekleştiriyor. İstasyon Caddesi Ulus Meydanı‘nda faaliyet göstermeye başlayan SPX mağazasında, 8 Mayıs 2019 21:00–22:30 saatleri arasında Eskişehirspor Kulübü yönetici, teknik ekip ve futbolcuların katılımıyla açılış etkinliği düzenleniyor. Etkinlik günü bütün ürünlerde ekstra %15 indirim uygulanacak.

Eskişehirspor‘a destek
Eskişehir SPX mağazasında bir alan EsEs reyonu olarak tasarlandı. EsEs reyonundan yapılan tüm alışverişlerin %20’si Eskişehirspor‘a destek olmak amacıyla Olgar Şirketler Grubu tarafından kulübe bağışlanacak.  Uzmanlık alanı olan doğa ve outdoor sporlarında doğa tutkunlarına 4 mevsime uygun ayakkabı, giyecek, ekipman ve aksesuar sunan SPX mağazaları, 65‘ten fazla markaya ev sahipliği yapıyor, başta Quiksilver, Billabong, Salomon, Merrell, Jack Wolfskin olmak üzere 10’dan fazla global markayı tüketicilerle buluşturuyor.  Olgar Şirketler Grubu – 1989’da eski milli voleybolcu ve muharip gazi kurmay bahriye subayı Güven Olgar ve eşi Kadriye Olgar tarafından tamamen spora olan aşkları ile kurulan Olgar, Bakırköy’deki ilk SPX mağazasının açıldığı günden beri bireysel sporlar konusunda uzmanlaşmayı hedeflemektedir. İlk yıllarda kış ve raket sporlarına odaklanan SPX mağazaları bugün sadece uzmanlık alanları olan adrenalin/alternatif spor kategorileri alanında faaliyet göstermektedir. Adrenalin yaşam tarzı alanında, kategorisinde en iyilerden olan 65’ten fazla markayı misafirlerine sunmaktadır. Olgar doğaya tutkuyla bağlı insanlara, onları 4 mevsim doğa ile uyumlu hale getirecek giyecek, ekipman ve aksesuarlar sunmaktadır. Olgar bugün başta Quiksilver, Billabong, Salomon, Merrell, Jack Wolfskin olmak üzere 10’dan fazla global markanın Türkiye distribütörüdür. Aynı zamanda Türkiye genelinde 36‘sı SPX olmak üzere 42 mağazasıyla alternatif sporlarda pazar lideri konumundadır. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.