Çakırözer, Büyükerşen ve Ataç Güçsüzler ve Kimsesizler Vakfı yılbaşı kermesinde buluştu

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Vakfı Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen kermese katıldı.

Çakırözer, Büyükerşen ve Ataç Güçsüzler ve Kimsesizler Vakfı yılbaşı kermesinde buluştu
23 Aralık 2017 Cumartesi 14:22

Her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen kermeste kimsesizler için emeklerini ortaya koyan tüm kadınlara teşekkürlerini sunan heyet, Eskişehirlilere yılbaşı alışverişini bu kermesten yapmaları çağrısında bulundu.

YILBAŞI ALIŞVERİŞİNİZİ KERMESTEN YAPIN

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Vakfı Eskişehir Şubesi gelirlerini vakıf bünyesinde hizmet veren huzurevi sakinlerinin ihtiyaçlarının karşılamak için kermes düzenledi. El emeği, göz nuru ürünlerin yer aldığı kermese katılan Utku Çakırözer, Yılmaz Büyükerşen ve Ahmet Ataç yılbaşı hediyelerini ve ev ihtiyaçlarını kermesten aldı.

Eskişehirli kadınların yoksullar ve kimsesizler için göstermiş olduğu dayanışmaya teşekkür eden Çakırözer, “Eskişehir bu hafta sonu Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı’nın geleneksel olarak düzenlediği kermese ev sahipliği yapıyor. Eskişehirli kadınların gösterdiği bu büyük dayanışma herkes için örnek olsun. Ülkemizdeki yoksulluğu ve kimsesizliği kadınların gösterdiği böyle anlamlı dayanışmalar bitirecek. Başta Vakıf Başkanı Yasemin Öztürk olmak üzere, kermesin düzenlenmesinde emeği geçen herkese gönülden teşekkürler” dedi.

DAYANIŞMA TEŞEKKÜRÜ

Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Avrasya Alışveriş Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı kermeste Güçsüzler ve Kimsesizler Vakfı üyesi kadınlar tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünler yer alıyor. Pazar gününe kadar açık olacak kermesi gezen Büyükerşen, Ataç ve Çakırözer, bütün stantları ayrı ayrı ziyaret ederek, tüm Eskişehirlilere yılbaşı alışverişlerini bu kermesten almaları çağrısında bulundu. Çakırözer, Büyükerşen ve Ataç, iş yerini kermes için tahsis eden Avrasya AVM sahibi Mulla Şahbaz’a da teşekkür ederek, geleneksel hale gelen bu kermeste kimsesizler için emeklerini ortaya koyan tüm kadınlara teşekkürlerini sundular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.