KAVGA EDEN CHP BÖYLE İSE KAVGA ETMEYENLER BİRAZ DÜŞÜNSÜN

Soner Uçak yazdı...

KAVGA EDEN CHP BÖYLE İSE  KAVGA ETMEYENLER BİRAZ DÜŞÜNSÜN
23 Aralık 2017 Cumartesi 14:31

 

Kavga ediyorlar denilen, kanlı bıçaklı oldukları iddia edilen, “Ataç’cıdır” gelmez, “Kurtçu’dur” kabul etmez denilen adaylar dün Kanal 26’da bir araya geldi. Muharrem Esen’in sunduğu program şehir için birden fazla olumlu sonuç doğurabilecek özelliklere sahipti. Bu nedenle Kanal 26’yı ve tartışmanın korkulacak bir şey olmadığını gösterme cesaretinden bulunan 3 isme, bu şehirde bir şeylerin daha açık bir şekilde konuşulması gerektiğini savunan bir birey olarak teşekkür ediyorum.

Gelelim programın kıymetine

Öncelikle demek ki rakip olmanın bile bir hukuğu olabiliyormuş

En rahatsız edecek eleştiri bile hoşgörü karşısında çaresiz kalabiliyormuş

Çok seslilik sadece kavga anlamına gelmiyormuş

Rakibin ile kamuoyu önünde tartışmak çok da kötü değilmiş.

CHP Yapıyor ise;

Dünkü programı izlerken  kavga denildiği zaman en çok müzdarip olan kurumların başında gelen CHP böyle bir tartışma programına balıklama atlayabiliyor ise;

AK Parti’de Dündar Ünlü’ye rakip olacaklar çıksa meydana “biz buradayız Ünlü nerede” diye kükreseler fena olmaz mı?

Celalettin Kesikbaş ile Nadir Küpeli ayrı ayrı yaptıkları basın toplantısı sevdasından vazgeçip, bir programa çıksalar da gözlerinin içine baka baka konuşsalar güzel olmaz mı?

ETO başkanlığı yarışında boy gösterecek 3 isim CHP’li üç ismin yaptığı şıklığa imza atıp bir programda karşı karşıya gelseler harika olmaz mı? 

Akın Sallarel ile Volkan Doğan en ateşlisinden bir tartışma programına kaşık çalsalar enerji patlaması olmaz mı?

diye düşündüm...

AK Parti yatsın kalksın şu gençlere dua etsin

Sakarya Gazetesi’nden aldığı birincilik ödülünü fazlasıyla hak eden Meltem Karakaş  Yalakay köyüne gitmiş. Burada AK Partili 3 gencin termik santral ile ilgili fikrini sormuş. Üç genç, iklim ısınacak, turizm artacak, iş bulacağız, çevremiz güzelleşecek falan dememiş. Gençliklerinin vermiş olduğu saflık ve cesaret ile “bizde karşıyız termik santrale” demişler. Bu gençler Termik santrali istemeyen Eskişehirlilerin, AK Parti’den kestiği umudun yeniden şahlanması anlamına gelir ki; kıymetlidir. Konu ile ilgili olarak ağabeylerinin ağzı açılmazken, bu gençlerin yaptığı çıkış, “Durun, bekleyin! AK Parti daha son sözü söylemedi. Tabandan gelen sesler farklı. Elbet kulak kabartacaktır” anlamını taşır ki; bu daha kıymetlidir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.