BAŞKAN ŞANLI FİLM EKİBİNİ ZİYARET ETTİ

Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, çekimleri süren 'Aşkar' filminin setini ziyaretinde, bu tip çalışmaların ilçelerinin tanıtımına büyük katkı sağladığını belirtti.

BAŞKAN ŞANLI FİLM EKİBİNİ ZİYARET ETTİ
10 Kasım 2017 Cuma 12:32

Kartal Tibet'in Han Yazılıkaya'da 'Tarkan Gümüş Eğer' filmini çekmesinden 47 yıl sonra aynı bölgede çekilen 'Aşkar' isimli film de çekiliyor. Han'ın yanı sıra ve Seyitgazi ilçelerinde de devam eden gerilim korku türündeki filmin aralık ayında gösterime girmesi bekleniyor. Ekibi sık sık ziyaret eden Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı çekimlerden çok memnun olduğunu söyledi. Şanlı, diğer filmlerden farklı olarak kullanılan mekanların tarihi kokusunun filme sinmiş olmasına dikkat çekerek, "Film çekimleri 3 bin yıllık bir tarihe ev sahipliği yapan Midas'ın yerleşke bölgesi Yazılıkaya Köyü'nde can bulurken, bu bölgede Kartal Tibet'in de 47 yıl öncesinde 'Tarkan Gümüş Eğer' filmini çekmiş olması film ekibi, oyuncular ve izleyenlere ayrı bir heyecan katıyor. Böyle bir filmin ilçemizde çekilmesi ilçemizin tanıtımı için büyük önem taşımaktadır. Film çekimi için Han ilçemizi tercih ettikleri için, filmin tüm ekiplerine teşekkür ederim" dedi.

Öte yandan yönetmen ve senaristliğini genç yönetmen Yahya Al'ın üstlendiği filmin baş rollerini Hayrettin Batur ve Cemre Akyıldız paylaşırken, filmde Seyit Battal Gazi'yi ise Uğur Erdem canlandırıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.