OPERA VE BALE GÜNLERİ BAŞLIYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin, Devlet Opera ve Balesi işbirliği ile bu yıl yedincisini düzenlediği Eskişehir Opera ve Bale Günleri, Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ile Ankara Devlet Opera ve Balesinin sahnelediği, klasik Viyana operetlerinin şaheserlerinden ünlü besteci Strauss’un ‘Çingene Baron’ opereti ile 3 Mayıs 2017 Çarşamba günü başlayacak.

OPERA VE BALE GÜNLERİ BAŞLIYOR
02 Mayıs 2017 Salı 11:49

Kültür ve Sanat Şehri Eskişehir, Büyükşehir Belediyesi ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü (DOB) işbirliğiyle Türkiye’nin tek opera ve bale günlerinin yedincisine ev sahipliği yapacak. 3-12 Mayıs 2017 tarihleri boyunca sürecek olan Eskişehir Opera ve Bale Günleri’nde dört dev eser sanatseverlerle buluşacak. Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde yapılacak olan etkinliğin açılışında Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ve Ankara Devlet Opera ve Balesi tarafından, dünyaca ünlü Avusturyalı besteci Johann StraussII’nin bestelediği "Çingene Baron" opereti sahneye konacak.              
    
7. Eskişehir Opera ve Bale Günleri programı;     

 06 Mayıs 2017 Cumartesi Saat:20.00
"Bajazet" / Operet / İstanbul DOB
(Yıldırım Bayezid)
Müzik: Antonio Vıvaldı
 
09 Mayıs 2017 Salı Saat:20.00
"Amazonlar" / Bale/ Mersin DOB
Müzik Vakhtang Kakhıdze

12 Mayıs 2017 Cuma Saat:20.00
"Frıda" / Modern Dans/ Ankara DOB
Müzik Arturo Marquez, Jose Pablo Moncayo, Can Aksel Akın
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.