ÜÇÜNCÜLÜKLE DÖNDÜK

İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, Türkiye'nin gururu oldu.

ÜÇÜNCÜLÜKLE DÖNDÜK
02 Mayıs 2017 Salı 12:01

Belçika'nın Neerpelt kentinde Avrupa Genç Müzisyenler Festivali'ne katılan Tepebaşı'nın gururu çocuklar, jüri önünde verdikleri konserin ardından, sonuçları öğrendiler. Çocuklar, senfoni orkestrası kategorisi E grubunda katıldıkları yarışmada, Türk Marşı, Happy Blues, Orkestra için süit Chamambo parçalarını başarılı bir şekilde çalarak üçüncü oldular.
Orkestra Şefi Ramazan Albayrak yarışma neticesinde, "Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası olarak asıl amacımız eğlenmekti. Biz, henüz 2 yıldır birlikteyiz ve bizden çok üst düzey orkestralarla aynı ortamda yarışma fırsatı bulduk. Çok iyi bir performans sergiledik ve üçüncü olduk" şeklinde duygularını dile getirdi.
Tepebaşı Belediyesi Müzik Koordinatörü Kaan Kıran ise yaptığı açıklamada, "Belçika'da olmak, büyük bir festivale katılmak bir gurur kaynağı iken, ayrıca yarışmada da üçüncü olmak bizleri çok mutlu etti" dedi.
Çocukların konserini izleyerek onları yalnız bırakmayan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, çocukları tek tek tebrik ederken, "O kadar büyük bir iş başardınız ki hepinizle gurur duyuyorum. Neerpelt'te bizleri çok iyi temsil ettiniz. Tepebaşı'nda yaktığımız sanat ve barış meşalesini, Neerpelt'e, Belçika'ya kadar ulaştırdınız. Burada herkes ne kadar başarılı olduğunuzu gördü. Hepinizi çok seviyorum. Her zaman yanınızdayım" dedi.
 Çocuk Senfoni Orkestrası Neerpelt'ten Brüksel'e geçerek,Avrupa Parlamento binasında, kendilerine özel olarak düzenlenecek olan resepsiyonda bir kez daha performanslarını sergileyecekler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.