Camın müziğini yapıyorlar

Uluslararası seviyede cam kadehlerle müzik yapan ilk ve tek ikili Glass Duo Eskişehir’de, Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ile ‘Camın Tınısı’ konseri verecek.

Camın müziğini yapıyorlar
16 Kasım 2016 Çarşamba 12:32

Cam kadehlerle müzik yapan Anna ve Arkadiusz Szafraniec, Şef Ender Sakpınar’ın yöneteceği Senfoni Orkestrası ile Chopin’den Sting’e, Çaykovski’den Piazzolla gibi ünlü bestecilerin eserlerini seslendirecekler.
       Enstrüman olarak kullandıkları cam kadehlerle ‘Dünyanın en ünlü cam ikilisi’ olarak anılan Anna ve Arkadiusz Szafraniec Eskişehir’de Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ile ‘Camın Tınısı’ konseriyle müzikseverlere farklı bir konser yaşatacaklar.
      Konser Büyükşehir Belediyesi ve Polonya Büyükelçiliği’nin katkılarıyla 18 Kasım 2016 Cuma günü saat 20.00 Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Glass Duo ikilisi onlarca kadehten oluşan enstrümanlarıyla Eskişehirli sanatseverlere, Sting’in Fragileand if you like the idea, Caykoski’nin Suite from the Swan Lake, Pieces from Ballets, Chopin’den Etude Op. 28 No.9, Piazzola’dan Adios Nonino gibi eserleri ve kendi eserleri Songueira’yı seslendirecekler.
      Cam kadehlerle müzik yapan Anna ve Arkadiusz Szafraniec, Şef Ender Sakpınar’ın yöneteceği Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, farklı bir konsere imza atacak.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.