Bu kitabın geliri öğrencilere

İnan Başol Yörükçü, ilk şiir kitabı ‘Mavi Yeşil’le hasret ve özlemi anlattı.Kitabın geliri Esentepe Ortaokulu öğrencileri ile paylaşacağı vurgulandı.

Bu kitabın geliri öğrencilere
12 Kasım 2016 Cumartesi 16:07


İlk şiir kitabı ile imza gününde şiir severler karşısına çıkan şair Yörükçü, “Şiire olan tutkum, ortaokul dönemimde Türkçe, lise dönemimde edebiyat öğretmenlerimin anlatım tarzları ve öğretmen-öğrenci ilişkilerindeki sevgi ve saygıdan sevdirmeleri ve derslerde ilgi alanıma girmelerinden kaynaklanmaktadır” dedi. Yıllar önce şiir yazmaya başladığını belirten Yörükçü, şiir kitabının çıkmasının ailesine sürpriz olduğunu söyledi. Sevgi, dostluk, aşk, özlem ve hasret üzerine şiirlerin bulunduğu ‘Mavi Yeşil’ adlı kitabının imza etkinliğinde Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç olmak üzere, şiir severler, Yörükçü’nün arkadaşları, dostları, Esentepe Orta Okulu mezunları katıldı.
Kitabın geliri Esentepe Ortaokulu öğrencileri ile paylaşacağı vurgulandı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.