“176 KM” ETOSANAT GALERİSİ’NDE

Seramik sanatçısı ve akademisyen Elif Aydoğdu Ağatekin’in “176 km” isimli sergisi ETOSANAT Galerisi’nde sanatseverleri bekliyor.

“176 KM” ETOSANAT GALERİSİ’NDE
06 Mayıs 2017 Cumartesi 13:46

Akademisyen ve seramik sanatçısı Elif Aydoğdu Ağatekin’in “176 km” isimli yeni sergisi ETOSANAT Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu. Serginin açılış törenine Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı A. İskender Bayar, Eskişehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hasan Öztürk ve çok sayıda sanatsever katıldı. Serginin açılış töreninde konuşan ETO Başkanı Metin Güler, oda olarak sanata ve kültüre büyük önem verdiklerini belirterek, bu kapsamda düzenlenen sergi sayısının 50’yi aştığını kaydetti. Elif Aydoğdu Ağatekin gibi başarılı bir sanatçı ve akademisyeni ETOSANAT Galerisi’nde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten ETO Başkanı Metin Güler, sanata ve sanatçıya destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi. Elif Aydoğdu Ağatekin’in seramik sergisi, 26 Mayıs 2017 tarihine kadar sanatseverleri ağırlamaya devam edecek.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.