TEZ-KOOP –İŞ SENDİKASI 4 ADAYLA GENEL KURULA GİDİYOR

Tez-Koop –İş Sendikası 6. Olağan Genel Kurulu Anemon Otel’de yapılıyor.

TEZ-KOOP –İŞ SENDİKASI 4 ADAYLA GENEL KURULA GİDİYOR
06 Mayıs 2017 Cumartesi 14:10

 Kongreye , Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Türk İş İl Temsilcisi Necat Kılıç, Tez-Koop –İş Sendikası Genel Başkanı Haydar Özdemiroğlu, delegeler ve çok sayıda konuk katıldı.
Tez-Koop –İş Sendikası  Eskişehir Şube Başkanı Recai Ilgın, 1990 yılında başladığım sendikal mücadelemi 2001 yılından bu güne kadar  profesyonel yönetici olarak sürdürdüm.artık emekli olma zamanı geldi, bugün itibari ile aranızdan ayrılıyorum, şubeye kim seçilirse seçilsin  bana ihtiyaçları olduğunda hep yanlarında olacağım'' şeklinde konuştu.

Dört aday  Şube Başkanlığına aday oldu
Genel kurulun divan başkanlığını Tez-Koop –İş Sendikası  Genel Sekreteri Hakan Bozkurt yaparken katipliğini Tez-Koop –İş Sendikası  Genel Mali Sekreteri İsmail Aydın ve Tez-Koop –İş Sendikası  Genel Örgütlenme Sekreteri Çağdaş Duyar yaptılar. Tez-Koop –İş Sendikası  Eskişehir Şube Başkanlığı için, Kültür ve Turizm Baklanlığından Galip Koç, Migros ‘tan Eray Tetik, Migros’tan Hasan Hüseyin Yılmaz, ve Anadolu Üniversitesi’nden Aydın Gümüşdağ aday oldu. Adaylardan Galip Koç ile divan başkanı  Bozkurt arasında kısa süreli gerginlik kongrede hareketli dakikalara neden oldu. Koç, toplu sözleşme zamanında genel sekreteri tatile gitmekle, sorumluluklarını yerine getirmemekle suçlarken, divan başkanı Bozkurt ise Galip Koç’un başkanlığı için kendisini birçok Milletvekilleri ve Parti Genel Başkanları'nın aradığını iddia etti. Genel Kurul saat 17.00'de sandıkların açılması ile sonuçlanacak. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.