TWİTTER`DAN ATIŞTILAR!

Eskişehir’in önemli gazetecilerinden Cihan Yıldırım’ın kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım sonrasında ortalık toz duman…

TWİTTER`DAN ATIŞTILAR!
06 Mayıs 2017 Cumartesi 17:37

Anadolu Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Cihan Yıldırım’ın facebook hesabından yaptığı paylaşım sonrasında, 2 Eylül Gazetesi Genel Yayın Müdürü Hakkı Kutlu ile yaşadığı tartışmalar sosyal medyanın birinci gündem maddesi oldu.

İşte Cihan Yıldırım’ın paylaşımı
“Büyükerşen'e düşmanlığı, Mesut Hoşcan'a yakınlığıyla bilinen sahibi de AK Partili olan bir gazete, kritik bir süreçte Eskişehirspor'a yapılacak yardıma engel oldu. Eski Türkiye'de kalmış bazı AK Partili Meclis üyeleriyle hareket eden sözde araştırmacı gazeteciler, sırf Büyükerşen'e zarar vermek için yaptıkları yayınlarla ESES'e gidecek yardımı durdurdu. Nabi Avcı'nın ''ESES'e yardım edeceğiz'' haberlerini sorgulamayan bu arkadaşlar söz konusu Büyükerşen 'i yardım yaptığına yapacağına bin pişman ettiler. Kazım Kurt'u stattan kovan, Ahmet Ataç'ı okullara sokmayan zihniyet bu. CHP'li belediyeler hizmet edeceği zaman çılgına dönüyorlar! Hadi kutlayın şimdi zaferinizi. Biz üç hafta sonra kutlama yapacağız. Bu takım size rağmen Süper Lig'e çıkacak”

Kutlu’nun yaptığı açıklama
“Mecburen açıklama...
Bir aklı evvelin, sosyal medya hesabındaki hezeyanlarını okuyan bazı dostlarım aradı. 
Beni ve gazetemizi, doğru olmayan ve tamamı çarpıtılmış bilgilerle “Eskişehirspor taraftarına hedef gösteren” bu paylaşım ile ilgili birkaç kelam etmek istiyorum…
Büyükşehir Belediye Meclisi’nde çoğunlukta olan AK Partili meclis üyeleri, maddi sıkıntı yaşayan Eskişehirspor’a yardım yapmak için bir formül geliştirmiş. Başta Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı olmak üzere birçok siyasetçi, son bir buçuk yıldır şehrimizin takımına yardım yapıyor zaten. AK Partili meclis üyeleri de bu yardım kervanına katılmak için Kalabak Su’yu bize ulaştıran sakalar üzerinden geliştirdikleri formül ile 1 milyon 400 bin liralık bir yardımın Es Es’e ulaşmasını sağlamaya çalışmış.
Ağzından salya akıtarak bana ve gazetemize saldıran bu şahıs, gazetesinden “Büyükerşen’den Eskişehirspor’a 2 milyon lira yardım” diye haber yapınca, projenin gerçek sahipleri de alınganlık gösterdi doğal olarak. Şahsın “çağdışı kalmış” diye suçladığı meclis üyelerinin tek suçu, Eskişehirspor’umuza yardım projesi gerçekleştirmek…
Sanıyorum, sezon başında Kalabak Su reklamı vererek Eskişehirspor’a 700 bin lira katkı sağlayan Yılmaz Büyükerşen, Bakan Nabi Avcı’nın Eskişehirspor’a sağladığı kaynaklar yüzünden ezildiği yetmiyormuş gibi, Büyükşehir’deki AK Partili meclis üyelerinin kendisinin iki katı kadar katkı sağlamasını içine sindiremedi ki engelleme çabasına girişti, ancak nafile. Eskişehirspor bu 1 milyon 400 bin liralık kaynağı aldı zaten…
Geçmişte Büyükerşen’e yakın olmak için çevresindeki herkesi zor durumda bırakan şahıs da Büyükerşen’in başkalarının üzerinden kurban kesme ve reklam yapma çabalarının boşa çıktığını görünce, gazetesinde yayımlayamadığı ‘düşüncelerini’ sosyal medya hesabından paylaşmış anlaşılan…
Bu vesileyle Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’yı örnek alarak, Eskişehirspor’a yardım yapmaya bir kez daha davet ediyorum. Eskişehirspor için çok kritik şu günlerde, 40 yıllık alışkanlıklarından bir süreliğine vazgeçip reklam değil de gerçek katkı sunmasını bekliyorum. 
Zira herkes biliyor ki, Büyükerşen istese Eskişehirspor’a yardım edebilir ve kendisini de bir Allah’ın kulu engelleyemez”
 
KAVGA TWİTTER’A TAŞTI
Facebook üzerinden yapılan tartışmada Twitter’da da devam etti.

Hakkı Kutlu’nun paylaşımları:
“Yalanını kendi gazetenden çürütmek zorunda kalmak...”
“Eskişehir'de sahibi AK Partili olan iki gazete var. Peki sahibi siyatçiler olan kaç gazeteci var? Cevap veriyorum, bir!”
“Düştün bi b.kun içine çırpınma bari. Bir tek kez yaptıklarından utan!”
“İnsanın kendisini bilmesi kadar iyi bir şey yoktur...”
“Artık hiçbirinizin yandaş ya da havuz medyadan şikayet etme hakkınız kalmadı sevgili meslektaşlarım...”
 
Cihan Yıldırım’dan hodri meydan
 
“Ahlak satan ahlaksız! Cüretkar”
“Psikolojisi bozuk psikolog! İlginç”
“Politika yapamayan siyasetçi! Garip”
“Kaynakları hoyratça kullanan yönetici! Yazık”
“Muhalefeti eleştirmek sanan 'iktidar' temsilcisi! Sıkıntılı”
“Medya ile kavga eden Tanıtım Medya Sorumlusu! Enteresan”
“Bir anket düzenle, şıklarda sadece ikimizin olduğu bir anket. Sor bakalım ve gör bakalım sahibi olan, satılık gazeteci kimmiş?”
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.