TAPU KADASTRO’DAN TERÖRE TEPKİ

Eskişehir Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü önünde bu sabah bir araya gelen kurum çalışanları, İstanbul’daki terör saldırısını kınayıp şehitleri rahmetle andı.

TAPU KADASTRO’DAN TERÖRE TEPKİ
12 Aralık 2016 Pazartesi 12:56

Türk İmar -Sen Eskişehir İl Temsilciliği ve 4 Nolu Şube Yönetimi tarafından organize edilen şehitleri anma ve teröre tepki etkinliğine kurum yöneticileri, sendika üyeleri ve diğer çalışanlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından şehitler için Fatihalar okundu. Türk İmar Sen Eskişehir Şube Başkanı Suat Kızıldağ, yaptığı açıklamada, yapılan saldırıya karşı bütün ülke vatandaşları gibi kendilerini de üzdüğünü, yapanları lanetlediklerini belirtti. Kızıldağ, “Bu ülkenin birlik ve beraberliğine darbe vurmak isteyenler dün olduğu gibi bugün de başarılı olamayacaklardır. Bu milletin üzerinde sinsi ve hain emeller besleyenlerin heveslere kursaklarında kalacaktır. Türk İmar Sen adına İstanbul’da yapılan bu hain terör saldırısı lanetliyor, şehitlerinizi yüze Allah'tan rahmet ailelerine ve milletimize başsağlığım dileyerek yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz” diye belirtti.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.