SU KESİNTİSİ HAFTA SONUNA ALINSIN

Kentteki 30 saatlik su kesintisinin kamuda büyük sıkıntı yaratacağını savunan Memur-Sen İl Temsilcisi Muammer Karaman, kesintinin hafta sonu yapılmasını talep etti.

SU KESİNTİSİ HAFTA SONUNA ALINSIN
30 Ekim 2016 Pazar 13:53

 
Memur-Sen İl Temsilcisi Muammer Karaman, ESKİ’nin içme suyu ve arıtma tesislerinde yapacağı çalışmalar nedeniyle 1-2 Kasım tarihleri arasında yaşanacak 30 saatlik su kesintisinin kamu kurumlarında büyük sıkıntı yaratacağını söyledi. Karaman, su kesintisinden dolayı yaşanacak mağduriyeti en aza indirmek için ESKİ tarafından yapılacak çalışmanın hafta sonuna alınmasını talep etti. Yapılacak kesintinin hafta içinde olacak olmasının kentte endişeye neden olduğunu belirten Karaman, “Özellikle kamudan hizmet alan öğrenci, hasta ve hasta yakınlarının endişesi daha fazladır. Öğrenci velilerin taşıdıkları endişeyi gidermek adına belediye yetkililerini aradıklarında kendilerine okulların tatil edilmesi için Milli Eğitim Müdürlüğüne talepte bulunmalarının istendiği belirtiliyor. Okullar tatil olabilir, peki hastaneleri ve diğer kamu kurumlarını da mı tatil edeceğiz?” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.