SENDİKALAR 3’E BÖLÜNDÜ

1 Mayıs kutlamaları için sendikalar kararını belirledi. İşte sendikaların 1 Mayıs kutlama yerleri…

SENDİKALAR 3’E BÖLÜNDÜ
30 Nisan 2017 Pazar 14:10

1 Mayıs İşçi Bayramı bu yıl Olağanüstü Hal (OHAL) koşullarında kutlanacak. Eskişehir’de de sendikalar 1 Mayıs hazırlıklarını tamamladı.
 
TÜRK-İŞ, DİSK VE KESK SIHHIYE’DE
Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), Devrimci İş Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Devrimci İş Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Türk Tabipler Birliği (TTB) ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) 1 Mayıs’ı Sıhhiye Meydanı’nda kutlama kararı aldı.  Sendikalar saat 11:00’de Sakarya Caddesi’nde bir araya gelerek alana doğru yürüyüşe geçecek. 1 Mayıs alanı müzik grubu Kibele’nin şarkılarıyla renklenecek.
 
TÜRKİYE KAMU-SEN ESKİŞEHİR’DE OLACAK
Türkiye Kamu- Sen,  1 Mayıs’ı Odunpazarı Meydanı’na kutlayacak. Türkiye’nin 25 kentinden Kamu-Sen üyeleri, 1 Mayıs’ı kutlamak için Eskişehir’e gelecek. Saat 10:00’da Atatürk Bulvarı üzerinde toplanacak grup, bulvar üzerindeki Atatürk Anıtına çelenk bırakacak. Grup buradaki törenin ardından Odunpazarı Meydanı’na doğru yürüyüşe geçecek. Türkiye Kamu-Sen Başkanı İsmail Koncuk alanda üyelerine seslenecek.   
 
MEMUR-SEN KÜTAHYA’DA KUTLAYACAK
Memur-Sen, 1 Mayıs’ı Kütahya’da kutlayacak. Memur-Sen Eskişehir İl Temsilciliği de yaklaşık 1500 kişiyle mitinge katılım sağlayacak.  Kütahya’daki kutlamalar katılmak isteyen üyeler için Atatürk Bulvarı Migros önü ve Dede Korkut Parkı yanından saat 08:00’de otobüsler kaldırılacak. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.