Çakırözer, Hayır Platformuyla buluştu

CHP Milletvekili Çakırözer, Hayır Platformu üyeleriyle buluştu. Referandum sürecinde verdikleri mücadeleden dolayı platform üyelerine teşekkür eden Çakırözer, “Hayır daha bitmedi, asıl mücadelemiz şimdi başlıyor” dedi.

Çakırözer, Hayır Platformuyla buluştu
30 Nisan 2017 Pazar 14:37

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Hayır Platformu üyeleriyle bir araya geldi.  Toplantıda referandum süreci ve sonrasındaki gelişmeler değerlendirildi.  50’ye yakın demokratik kitle örgütünün bir araya gelerek oluşturduğu platformun çok değerli olduğuna vurgu yapan Çakırözer, “Baştan itibaren umut verici bir birlikteliğimiz oldu. Sizlerle bazen birlikte çalıştık, bazen farklı mahallelerde karşılaştık. Ama hepimizin düşüncesi, hedefi aynıydı... Hangi görüşten olursak olalım, arzumuz ülkemizi gerçek bir demokrasi vatanı yapmak, kardeşlik içinde, huzur içinde, barış içinde birlikte yaşamaktı. Hepinize, hepimize emeklerimiz için teşekkür ederim. Bu emekler asla boşa gitmeyecektir. Türkiye’yi hak ve özgürlüklerin özgürce kullanıldığı, barış ve huzur içinde yaşayacağımız bir ülke yapma yönündeki haklı mücadelemiz eninde sonunda galip gelecektir. Bunun yolunu da ‘Hayır’ mücadelesini yürüten partiler, örgütler, dernekler, odalar, sendikalar ve milyonlarca yurttaş birlikte açacağız” dedi.
Platformda yer alan dernekler ve platformun yürütme heyetine teşekkür eden Çakırözer, “Bizler mücadele alanlarımız farklı da olsa, ortak değerleri hak ve özgürlükler, demokrasi, hukuk devleti, laiklik ve tüm Cumhuriyet değerleri olan yurttaşlarız. Özverili çalışmalarınız ve kıymetli emekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hayır daha bitmedi, asıl mücadelemiz şimdi başlıyor” ifadelerini kullandı.  
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.