Sağı solu bırakalım ‘hayır’ları çoğaltalım

CHP Milletvekili Utku Çakırözer ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ‘hayır’ ziyaretleri kapsamında Çalçı Köylüleri Eğitim ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

Sağı solu bırakalım ‘hayır’ları çoğaltalım
31 Mart 2017 Cuma 18:12

Ziyaretler sırasında Anayasa değişikliği paketine ilişkin kaygılarını yurttaşlarla paylaşan Çakırözer ve Ataç, Çalçılıların sıkıntı ve taleplerini dinlediler hem de Çalçılı hemşerilerden‘hayır’ için destek istediler. Dernek ziyareti sırasında konuşan Çakırözer, meselenin parti meselesi olmadığını, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda Türkiye’nin geleceğinin oylanacağını söyledi. Çakırözer, “Türkiye'de okuryazar oranımızın yüzde yüz olduğu köylerimiz arasında yer alan Çalçı köyümüz, dernek yönetim kurulundaki kadın sayısı ile de hepimiz için gurur duyulası, örnek alınası… Sizler de çok iyi biliyorsunuz ki mesele ülke, vatan meselesi..  Bizler Türkiye’nin geleceğini oylayacağımız bu Anayasa referandumunda sağı solu bırakalım, ileriyi geriyi bırakalım, demokrasi isteyen, özgürlük isteyen, ülkenin geleceğini düşünen tüm yurttaşlarla birlikte el ele verelim, hayırlarımızı çoğaltalım istiyoruz. Bu ülkenin birer ferdi olarak bizler de sizlere ‘hayır’ deme çağrısı yapıyoruz.  Ülkenin geleceği için Çalçılı hemşerilerimizin de ‘hayır’ diyeceğine gönülden inanıyoruz” dedi. Halk oylamasına sunulan anayasa paketinin ülkenin hiçbir sorununa çözüm üretmediğini söyleyen Ataç ise “Ülkemiz, çocuklarımız ve geleceğimiz için gelin hep birlikte ‘hayır’ diyelim” ifadelerini kullandı.  
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.