Usluer’den Sarar çalışanlarına teşekkür

CHP Parti Meclis Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Usluer, Sarar Fabrikasında işçilerle buluştu. Usluer, “ Bu ülkenin kurtuluşu siz emekçiler sayesinde olacak” dedi.

Usluer’den Sarar çalışanlarına teşekkür
31 Mart 2017 Cuma 18:17

Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası’nın kıyafetlerini yapmayı üstlenen Sarar Fabrikası çalışanlarına teşekkür için ziyarete giden Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Usluer, çalışanlarla öğlen yemeğinde buluştu. İşçilerle tek tek selamlaşan Usluer, “Anayasa değişikliği hakkında bilmek istediklerinizi bize sorabilirsiniz. Emin olun bu Anayasa paketinde sizler için en ufak bir olumlu şey yok. Her şey tek adamın bekası için ne milletin ne de ülkenin bekası ile ilgili bir şey yok. Anayasa değişikliği ile ne yapılmak isteniyor iyice anlayıp öyle oy verin. Sizlerin vicdanlarına güvenimiz tam” dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.