Rektör Gündoğan, başarılı öğrenciyle birlikte

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı’nın uluslararası alandaki başarılı öğrencilerinden Mert Hakan Şeker ve ailesi, Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan’ı makamında ziyaret etti. 

Rektör Gündoğan, başarılı öğrenciyle birlikte
14 Kasım 2016 Pazartesi 12:26

İspanya’daki birinciliğin ardından gerçekleştirilen ziyarette, Şeker’in geleceğine ilişkin fikir alışverişinde bulunulurken, Rektör Gündoğan ayrıca başarılarından dolayı Mert Hakan’ı ve ailesini tebrik etti.

İspanya’da düzenlenen uluslararası müzik festivali “Stars at Tenerife”nin, piyano dalı 10-12 yaş kategorisinde birincilik elde ederek büyük bir başarıya imza atan Mert Hakan Şeker, iki ay önce Bulgaristan’da düzenlenen “Heirs of Orpheus” yarışmasından da birincilikle dönmüştü. Henüz kariyerinin başında önemli işlere imza atan Şeker’in başarılarını yakından takip eden Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı da başarılarından dolayı Mert Hakan Şeker’e bilgisayar hediye ederek kendisini ve ailesini kutlamıştı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.