ODUNPAZARI’NDAN ANLAMLI HEDİYE

Odunpazarı Belediyesi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 78’inci yılında anmaya devam ediyor.

ODUNPAZARI’NDAN ANLAMLI HEDİYE
15 Kasım 2016 Salı 16:03

Cumhuriyet’i, Atatürk İlke ve Devrimlerini korumayı ve geliştirmeyi amaç edinen Odunpazarı Belediyesi, Atatürk Haftası nedeniyle Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan 85 mahalle muhtarına Atatürk’ün “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” sözlerinin yazılı olduğu Atatürk Rölyefi hediye etti.
BELEDİYE ATÖLYELERİNDE YAPILDI
Atatürk Rölyefi, Odunpazarı Belediyesi Halk Masası birimi tarafından muhtarlara ulaştırıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer, muhtarlara hediye edilen Atatürk Rölyeflerinin Odunpazarı Belediyesi’nin kendi atölyelerinde yapıldığını belirtti. Yetkililer, Atatürk Rölyeflerinin Odunpazarı Bölgesi’ndeki tüm muhtarlıklara dağıtıldığını kaydetti.
ALDIĞIMIZ EN ANLAMLI HEDİYE
Atatürk Rölyeflerini alan muhtarlar ise bu anlamlı hediyesi için Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti. Bu muhtarlardan biri de Sümer Mahallesi’nin 28 yıllık muhtarı Abdullah Ataklı. “Muhtarlık yaptığım dönemdeki en anlamlı hediyeyi alıyorum” diyen Ataklı, bu hediyenin kendisine gurur verdiğini dile getirdi.  Atatürk Rölyeflerinin hediye edildiği dönemin önemine dikkat çeken Yıldıztepe Mahallesi Muhtarı Adnan Çetinel ise, “Böyle bir zamanda böyle bir hediyeye çok ihtiyaç vardı çok teşekkür ederim” dedi.  8 yıldır Ihlamurkent Mahallesi’nde muhtarlık yaptığını anlatan Birsen Cambez de, “Daha önce  bir hediye almamıştım bu benim için çok gurur verici bir hediye,  Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a bu anlamlı hediyesi için çok teşekkür ederim” diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.