ODUNPAZARI YAPIYOR ONLAR BOZUYOR!

Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı Bölgesinde birçok noktada yol çalışması yaparken, çalışmaları tamamlanan bu yollar diğer kurumlar tarafından bozuluyor.

ODUNPAZARI YAPIYOR ONLAR BOZUYOR!
09 Mayıs 2017 Salı 12:26

 
Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı Bölgesi’nde yer alan cadde ve sokaklarda yol çalışması gerçekleştiriyor.  Yapılan bu yollar, çalışmalar tamamlandıktan kısa bir süre sonra çeşitli kurumlar tarafından ‘farklı gerekçelerle’ yeniden kazılıyor. Bu nedenle cadde ve sokakların kuru havalarda toz, yağmurlu havalarda ise çamur içinde kaldığını belirten vatandaşlar, duruma tepki gösterdi. Kurumlar tarafından yapılan bu çalışmaların neden yol yapım çalışmaları yapılmadan önce yapılmadığını soran vatandaşlar, “Odunpazarı Belediyesi buralarda yol çalışması yaptı. Kısa bir süre sonra bu yollar tekrar kazıldı. Cadde ve sokaklar toz ve çamur içinde kalıyor. Odunpazarı Belediyesi yol yapıyor, kurumlar ise bu yolları bozuyor” dedi.
 




 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
QR - 7 yıl önce
İnşaatlarda çok kazıyor yolları. Belediye yol yapmadan önce kurumların düzenlemeden haberi oluyor mu?
Ya da arza vb. Gibi nedenlerle kazılmış ola bilir mi o yollar?
Öyle ise belediye her halukarda yapmak, onarmak ve bakımını yapmakla mesul degil mi?