Odunpazarı Belediyesi'nden ES ES'e büyük destek

Odunpazarı Belediye Meclisi’nden, Eskişehirspor’a büyük destek geldi. Belediyenin billboard ve CLP reklam alanları yapılacak protokol ile Eskişehirspor’a tahsis edilecek.

Odunpazarı Belediyesi'nden ES ES'e büyük destek
06 Eylül 2017 Çarşamba 20:28

Odunpazarı Belediyesi Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı 17’nci birleşim 1'inci oturumu Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başkanlığında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen meclis toplantısında 9 adet gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen gündem maddeleri arasında en dikkat çekicisi Odunpazarı Belediyesi ile Eskişehirspor ve Eğitim Vakfı’nın yapacağı protokol anlaşması oldu. Eskişehirspor ve Eğitim Vakfının 06.09.2017 tarihinde vermiş olduğu dilekçesinde, sporu teşvik etmek, gençlerin spor yapma imkanını sağlamak amacı ile Odunpazarı Belediyesi’ne ait Billboard ve CLP reklam alanlarının tahsisi yapılması konusunda başvuru yapıldı. Odunpazarı Belediyesi’nde görüşülen gündem maddesinde protokolü yapmak için oy birliği ile Odunpazarı Belediye Başkanı  Kazım Kurt’a yetki verildi.
Başkan Kurt konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Eskişehirspor’un ekonomik sıkıntıları malum. Bütün kurumlarımızın katkı sunması lazım. Fakat Odunpazarı Belediyesi olarak profesyonel kulüplere doğrudan destek olmak gibi bir şansımız yok. Yasal engeller bizi sıkıntıya sokuyor. Biz ancak bu tür işbirliği protokolleriyle, spor alt yapısının da destekleneceği, Eskişehirspor’un sahibi olduğu Eğitim Vakfı ile böyle bir protokol yapma şansımız var. Umuyorum ki iyi bir sonuç çıkacaktır” dedi. 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.