‘Niyet hayır, akıbet hayır olsun'

Saadet Partisi İl Halkla İlişkiler Başkanı Nazif Ayaz, yaptığı basın açıklamasında Suriye’deki yangının giderek büyüdüğüne, bu yangından etkilendiğimize ve 16 Nisan referandumuna dair basın açıklaması yaptı.

‘Niyet hayır, akıbet hayır olsun'
09 Nisan 2017 Pazar 16:15

Saadet Partisi İl Halkla İlişkiler Başkanı Nazif Ayaz, Suriye’de meydana gelen yangının giderek büyüdüğünü ve yangını zamanında kontrol edemediğimiz için  bizler de bu yangından etkileniyoruz. İdlib’de yapılan kimyasal saldırıyı bahane edilerek Şayrat hava üssüne yapılan ABD’nin saldırısını da kınadıklarını söyledi. Saadet Partisi ve  Milli Görüşçüler olarak Türkiye’nin ABD’nin yanında yer almaması gerektiğini vurgulayan Ayaz, “Bilakis Müslüman ülkeleri bir araya getirmeli. Müslüman ülkeler bir araya gelirse Suriye meselesi çözülür. ABD, AB ve İsral’in birlikte ırkçı emperyalizmin dünyada büyük bir oyun oynadığını söyleyen Ayaz, yaşanılan olayların, ‘büyük oyunu’ perdelemek için tasarlanmış ‘küçük oyun’ hilesi ve aldatmacısı olduğuna değindi.
Referandum ile ilgili olarak  Ayaz, Cumhurbaşkanını adalet mekanizması ve kurumların üstünde tutarak devlet yönetilmemeli. Adaletin yara alması vicdanları kanatır. Cumhurbaşkanına  yürütme yetkisi verilmesi insiyatifine bırakılıyor.Yasama, yargı, güvenlik  gibi kurumların  işleyişinin kanunla  belirlenmesi yerine ; Cumhurbaşkanlığının çıkaracağı (KHK) yürütülecek olması  yetki paylaşımını önlüyor; güçlü ve itibarlı olması gereken  hassas kurumları Cumhurbaşkanının insiyatifine veriyor. Biz Milli Görüşçüler olarak hakkı üstün tutan, adaleti ve insan haklarını önceleyen bir anayasa istiyoruz. Onun için dua edelim; Saadet Partisi’mizin deyimiyle ‘Niyet hayır, akıbet hayır olsun' şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İncitatus - 7 yıl önce
Saadet Partisi akıbet hayır olsun diyorsa bu işte kesin hayır vardır.