Çakırözer ve Ataç Satılmışoğlu’nda kadınlarla buluştu

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Ahmet Ataç Satılmışoğlu Mahallesi’nde kadınların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Çakırözer ve Ataç Satılmışoğlu’nda kadınlarla buluştu
09 Nisan 2017 Pazar 16:30

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi’ne bağlı Satılmışoğlu Mahallesi’nde kadınlarla kahvaltıda buluştu. Kadınların sıkıntı ve talepleri dinleyen Çakırözer ve Ataç, taleplerin yerine getirilmesi ve sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi.
Vatandaşın talebi çocuklarına iş
 Mahalleye ilişkin sıkıntılarını anlatan kadınlar, önceliklerinin işsiz yavrularına iş olduğunu dile getirdi. Ziyaretleri sırasında karşılaştığı kadınların da taleplerinin aynı olduğuna dikkat çeken CHP’li Çakırözer, “ Hem Eskişehirimizin hem de ülkemizin pek çok yerinde fabrikalarda, derneklerde, köy ziyaretlerimizde, sokakta kadın hemşehrilerimizden sıkıntı ve talepleri dinliyoruz.  Herkesin ortak talebi: çocuklarına, çocuklarımıza iş ve aş.. Satılmışoğlu’ndaki kadınların talebi de aynı. Çoçuklarımızın geleceği ve huzurlu yarınlarımız için hepimizin önceliği, yavrularımıza çalışabilecekleri fabrikaların, tesislerin açılması işsizliği ortadan kaldırmak” dedi.Çakırözer ve Ataç kadınların talep ve sıkıntılarının yerine getirilmesi için çalışacaklarının sözünü verirken, Çakırözer sorunları Ankara’da Meclis gündeminde de dile getireceğini söyledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.