MEMUR-SEN'DEN VALİ ÇELİK'E ZİYARET

Memur-Sen İl Temsilcisi Muammer Karaman ve konfederasyona bağlı sendika temsilcileri, Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti.

MEMUR-SEN'DEN VALİ ÇELİK'E ZİYARET
08 Kasım 2016 Salı 13:28


Sivil toplum kuruluşlarına ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını bildiren Vali Çelik, nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret esnasında duygularını aktaran Vali Çelik, çalışan kesimin hakkını koruyan sendikaların, Anayasanın kendilerine tanıdığı hakkın ve hukukun dışına çıkmaması gerektiğini savundu. Devletinin ve milletinin yanında olan sendikaların, halkın üzerinde olumlu etkiler bıraktığı belirten Vali Çelik, milli birlik ve beraberlik ruhu taşıyan herkesin vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıkmasını istedi.
Konfederasyon üyelerini Vali Çelik’e tek tek tanıtan Başkan Karaman ise, bağlı bulunan sendikaların çalışmaları hakkında bilgi verdi. Türkiye’nin geleceğine büyük önem verdiklerini bildiren Başkan Karaman, millet ve memleket yararına yapılan tüm işlere her zaman destek olacaklarını kaydetti. Eskişehir’de konfederasyona bağlı 12 şube olduğunu aktaran Başkan Karaman, bu ülkede yaşayan ve çalışan herkese değer verdiklerini söyledi. Üyelerinin çalışma sahası içerisindeki haklarını korumak ve onları çeşitli alanlarda bilgilendirmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Karaman, ziyareti kabulden dolayı Vali Çelik’e teşekkür ederek sözlerini bitirdi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.