Kent Konseyi gönüllülük eğitimlerine başladı

Eskişehir Kent Konseyi; Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen ve her yıl 5 Aralık’ta çeşitli gönüllülük etkinlikleri ile kutlanan “Dünya Gönüllüler Günü” öncesinde, gönüllülük konusunda farkındalığı arttırmak, gönüllü hakları ve gönüllülük konusunda eğitimlere başladı.

Kent Konseyi gönüllülük eğitimlerine başladı
29 Kasım 2016 Salı 12:55

Uzman Psikolog Kamil Keser tarafından Kent Konseyi üyelerine verilmeye başlanan eğitimlerde, gönüllülük nedir, insanlar neden gönüllü çalışmak isterler, gönüllülük hayatımızda ne gibi bir değişim oluşturur gibi sorular cevaplandırılacak. Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, eğitimlerle ilgili yaptığı açıklamada gönüllülüğün önemine dikkat çekerek, “Toplumsal sorunların çözümü için bireylerin harekete geçmesi çok önemli gönüllülük kavramı dayanışmanın vücut bulduğu bir kavram. Kültürler, dinler, diller üstü bir kavram. Gönüllülük, birlikte yaşamayı destekleyen çalışmalar anlamına geliyor. Çok paydaşlı bir diyalog oluşturulduğunda, insanların içindeki potansiyeli de en iyi şekilde ortaya çıkarmanız mümkün oluyor. Yaygın ve etkili gönüllü ağına ihtiyacımız var. Bu amaçla konseyimizde gönüllülük eğitimlerine başladık” dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.