Çocuklara geri dönüşümü anlattılar

Tepebaşı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, çevre bilincini artırmaya yönelik olarak Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) işbirliğiyle çocuklara “Çevki Geri Dönüşüm Yolunda” adlı tiyatro gösterisi ile geri dönüşümü anlattı.

Çocuklara geri dönüşümü anlattılar
29 Kasım 2016 Salı 13:00

Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde sergilenen oyunu Hürriyet İlkokulu, Ziya Gökalp İlkokulu, Çamlıca Ticaret Odası İlkokulu, 75.Yıl Özel İdare İlkokulu, Yavuz Selim İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Ticaret Borsası İlkokulu, Gazi İlkokulu, Reşat Benli İlkokulu, Av. Şahap Demirer İlkokulu, İstiklal İlkokulu’ndan 400 öğrenci izledi. Tepebaşı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Bahri Ağaoğlu yaptığı konuşmada öğrencilerin çevre için yaptığı katkının önemini vurguladı. İstanbul ÇEVKO Vakfı Genel Merkezi bünyesinde oluşturulan tiyatro ekibinin sergilediği tiyatro oyununda öğrencilere geri dönüşüm materyalleri olan cam, kağıt-karton, metal ve plastik karakterleri ve Çevreci Kedi Çevki, geri dönüşümün geleceğimiz için öneminden bahsetti. Öğrencilerin büyük bir dikkatle izledikleri oyunun sonunda hep birlikte geri dönüşüm şarkısı söylendi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.