KARACAN BBP'YE TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, BBP İl Başkanlığı ziyaretinde , bu seçim siyasi değildir, bu bir memleket meselesidir mesajı verdi.

KARACAN BBP'YE TEŞEKKÜR ETTİ
09 Nisan 2017 Pazar 15:41

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ziyaretlerine Büyük Birlik Partisi il teşkilatı ile devam etti. BBP İl Başkanı Hamdi Salim Uzunoğlu, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ın yapmış olduğu nazik ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Milletvekili Karacan ise “ 16 Nisan’da Türk Milleti bir destan daha yazacaktır. Bu seçim siyasi değildir, bu bir memleket meselesidir. Bizimle aynı düşünceyi paylaştıkları için, ülkemizin geleceği ve bekasını siyaset üstü gördükleri için Büyük Birlik Partisi mensuplarına çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.