İSTİFA ETMEYECEĞİM

Attığı mesajla büyük tepki çeken CHP İl Başkanı Sinan Özkar, Esgündem26’ya konuştu. “Özkar, “İstifa etmemi bekleyen varsa, hiç umutlanmasın. İstifa etmeyeceğim” dedi.

İSTİFA ETMEYECEĞİM
29 Kasım 2016 Salı 17:08

Tepebaşı Belediyesi’nin Meclis’e düzenlediği kültür turları kapsamında Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden heyetten bir ismin Kılıçdaroğlu’na sorduğu soruyla ilgili konuşan Özkar, “Soruyu soranın kim olduğunu biliyorum. İşgüzarlık yapmış. Kılıçdaroğlu konuyla ilgili kendisine yanıt vermemiş. Söylenenler yalandır” dedi. Özkar, istifa edip etmeyeceği ile ilgili “Niye istifa edeyim. Söylediklerimin arkasındayım. Bu suskunluk iyi bir şey değil. Her gün bir eve ateş düşüyor. Terörle kim işbirliği içerisindeyse açıklamaya devam edeceğim. İstifamı bekleyenler heveslenmesin. Hiç beklemesinler. İstifa etmeyeceğim” diye konuştu. 
 
 
 
 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.