İSİM VERMEDİ, SERT KONUŞTU

CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, isim vermeden parti içindeki bir grubun Odunpazarı’nın bazı mahallerinde referandum çalışmaları adı altında kongre ve delege çalışması yaptığını söyledi.

İSİM VERMEDİ, SERT KONUŞTU
30 Nisan 2017 Pazar 21:02

CHP Odunpazarı Genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısı Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıda referandum süreci değerlendirildi. Kimi zaman gergin anların yaşandığı danışma kurulu toplantısı Odunpazarı Belediye Başkan Kazım Kurt’un sözleriyle yerini sakinliğe bıraktı.
Referandum sürecinde büyük emek verdik
Toplantının açılış konuşmasını Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel yaptı. Sallarel,  zorlu bir referandum sürecinden geçtiklerini belirterek adil olmayan koşullarda yürütülen çalışmalara ilk günden itibaren büyük emek verdiklerini söyledi. Odunpazarı ilçesinde bulunan 50 kırsal mahalle ile 35 merkez mahallede referandum sürecinde halk ile buluştuklarını ve neden ‘hayır’ demeleri gerektiğini anlattıklarını ifade eden Sallarel, tek tek kapıları çalarak 225 bin el broşürünü vatandaşlara ulaştırdıklarını aktardı.  Özellikle CHP’nin oy potansiyelinin düşük olduğu Emek, 71 Evler, Huzur, Erenköy ve Orhangazi Mahalleri’nde yoğun bir çalışma programı uygulandıklarını anlatan Sallarel, yaptıkları çalışmalar sonucu 16 Nisan’da yüzde 60 oy oranı ile aldıklarını söyledi. 
Odunpazarı mahallelerinde delege çalışması yürütüler
Sallarel, isim vermeden parti içindeki bir grubun Odunpazarı’nın bazı mahallerinde referandum çalışmaları adı altında kongre ve delege çalışması yaptığını iddia ederek, şu ifadelere yer verdi: “Bu süreçte bizler kapı kapı hayırları çoğaltmayı uğraşırken, partimiz içerisinden bir kesiminden referandum çalışmaları adı altında Orhangazi, Emek ve  Büyükdere mahallerinde kongre ve delege çalışmaları yaptığını gördük.  Bir mahallemizde bilgim olmadan, haber verilmeden toplantı yapılması ve orada Odunpazarı Belediye Başkanımızın eleştirilmesine müsaade edilmesi, bir cevap dahi verilmemesi bu toplantının referandum çalışması olmadığını, kongre ve delege çalışması olduğunu ortaya koymaktadır. 
Hırsları ile hareket edenler partiye zarar veriyor
Şunu çok açık ve net bir şekilde ifade etmeliyim ki, kişisel menfaat ve hırsları ile hareket edenler, bu partiye en çok zarar verenlerdir. Cumhuriyet Halk Partisi kurumsal bir partidir. Herkesin üzerindedir. Bizim amacımız partimizin yücelmesi ve iktidara gelmesidir. Bu süreçte yaşananları partililerimizin takdirine ve vicdanına bırakıyorum.”
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.