İŞÇİLER MAAŞLARINI ALIYOR

CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Yörük, AK Partili Kaynarca’nın ‘Tepebaşı’nda çalışanlar maaşlarını alamıyor’ iddialarını yalanlayarak, ‘maaşlar ödeniyor, bir sıkıntı yok’ dedi.

İŞÇİLER MAAŞLARINI ALIYOR
19 Ekim 2016 Çarşamba 15:43

CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük, ilçe yönetimiyle birlikte ESGÜNDEM26’yı ziyaret etti. ESGÜNDEM26’ının sahibi Ayşe Kaytan Uçak ile görüşen Yörük, AK Parti Tepebaşı ilçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca’nın ‘işçiler maaşları alamıyor’ iddiasına yanıt verdi. Yörük, “Kredi problemimiz var. Ama şuan da bu aşıldı. İşçiler maaşlarını alıyor. Kimsenin belediye bugüne kadar parası kalmadı. Maaşlar düzenli şekilde ödemesi yapılıyor. Abartılıyor. Onların dediği gibi de değil” dedi. Belediyenin yatırımlarını eleştiren Kaynarca’ya tepki gösteren Yörük, “AKP ilk önce kendi belediyelerine baksın sonra CHP’li belediyeleri borç konusunda eleştirsin. Ahmet Başkan sosyal projelere önem veriyor. Bir projeye gelir getirecek diye bakacak olursanız, belediyeyi bir ticarethane gibi düşünmeniz lazım.  Bu işler öyle koltuktan oturup da söylemekle olmuyor. Gelsin Tepebaşı’ndaki insanların yüzünün nasıl güldüğünü görsün” ifadelerini kullandı.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.