İHTİYAÇ HALİNDE…

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, belediyenin stat için yapmış olduğu hizmetlere yapılan eleştiriler sonrasında oldukça sert bir açıklama yaptı. Takınan tavrı hastalıklı olarak yorumlayan Kurt, “ihtiyaç halinde yeniden hizmet sunarız” dedi.

İHTİYAÇ HALİNDE…
21 Kasım 2016 Pazartesi 15:46

Stada girmeyin dediler
Kazım Kurt yaptığı açıklamada Gençlik Hizxmetleri ve Spor iL müdürlüğü'nden kendilerini aradıklarını ve "stada hiç bir şekilde girmeyin" dediklerini belirterek, "Her anlamda daha fazla yardım almasını istediğimiz. Bu şehrin en önemli değerlerinden Eskişehirspor’umuzun yeni stadına Odunpazarı Belediyesi olarak bakım, temizlik ve çim gibi hizmetler sunuyorduk. Bunu da sürekli sunacağımızı taahhüt ettik. Ancak bugün Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden aradılar hizmetleri durdurmamızı ve stadı terk etmemizi söylediler. “Bundan sonra hiçbir şekilde girmeyin dediler. Biz de dediklerini yaptık, hepsini devrettik. Biz oraya pek çok personel gönderdik, masraf yaptık. Neden? Biz yapmasak Eskişehirspor yapacaktı. Kulübün zaten imkanı yok yardımcı olmak istedik. Birileri mal gidiyor havasına girdi. Kimsenin malında gözümüz yok. Buyursunlar kendileri yapsınlar, buyursunlar sahiplensinler. Yardım edince suçlu mu olduk? Birileri “Bu işçiler neden Odunpazarı belediyesi, yazan elbiseler giyiyor” demiş. Hastalık bu… Yaşananlar, bu tavır başka türlü açıklanmaz. Ancak ne olursa olsun talep edildiği takdirde Eskişehirspor’umuz için elimizden geleni yapacağız" ifadelerine yer verdi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.